Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Tunelul dragostei - o comoara ascunsă

Tunelul Dragostei sau Tunelul Iubirii din Obreja, județul Caras-Severin
Tunelul Dragostei sau cum mai este cunoscut Tunelul Iubirii este de cu seamă cel mai interesant şi atractiv loc din județul Caraș-Severin, care a devenit o adevărată atracție turistică.

Cum a apărut Tunelul Dragostei?

În anul 1908 în acest loc a fost deschisă o cale ferată, care asigura legătura trenurilor de călători între Caransebeș şi Oțelul Roșu. În anul 1978 circulația trenurilor a fost închisă. Datorită faptului că acest teren nu a fost defrișat şi nici arat natura şi-a făcut de cap.

Bolțile copacilor crescuți pe marginea acestei căii ferate au creat un tunel verde care astăzi dau un farmec aparte locului abandonat. Acest loc de natura minunat şi-a primit numele după renumitul tunel din orașul Klevan, din nord-vestul Ucrainei, Tunelul Dragostei.

Tunelul Dragostei din Ucraina. Comparativ cu Tunelul Dragostei din Caraș-Severin
Tunelul Dragostei din Ucraina. Comparativ cu Tunelul Dragostei din Caraș-SeverinSursă foto www.viza.md. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Locul din județul Caraș-Severin a devenit de curând una dintre cele mai interesante atracții oferite de natură, fiind inclusă pe lista comorilor ascunse din cadrul unei inițiative de a descoperi din Europa cele mai frumoase locuri. Deși puțin cunoscut, acest loc este inclus în marea majoritate a ghidurilor cu informații turistice online fiind descris ca un loc unic atrăgând din ce in ce mai multi vizitatori.

Tunelul dragostei din Obreja Romania pe timp de toamna
Tunelul Iubirii în splendoarea lui pe timp de toamnăSursă foto florinavramescu.blogspot.com. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Vă recomandăm vizitarea acestui tunel, în orice perioadă a anului pentru a admira splendoarea naturii în întreaga ei culoare cu excepția iernii, deoarece atunci, acest loc își pierde frumusețea.

[accordion] [item icon="bullhorn" title="Atenționare în legătură cu acest obiectiv turistic, update 27.11.2018"]Conform articolului de mai jos, vă recomandăm să verificați înainte de a vizita acest obiectiv turistic:
Tunelul iubirii din Caraș-Severin s-a dărâmat, spre dezamăgirea tinerilor și mirilor care obișnuiau să vină în acest loc mirific pentru a-și face fotografii. După mai bine de cinci ani, în care a fost admirat de mii de turiști, tunelul este acum în pericol să dispară. citește tot articolul aici...
[/item] [item icon="hotel" title="Cele mai bune oferte de cazare în Caransebeș"]

Oferte bune de cazare în Caransebeș

În cazul în care doriți să vizitați Tunelul Dragostei din județul Caraș-Severin, alături de partenerul nostru Booking.com, vă punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de cazare din zonă. De la cele mai ieftine sau printre cele de lux, după buzunarul fiecăruia, încercați cu încredere ofertele de cazare pe care le oferim. Motorul nostru face căutări printre sutele de oferte în orice zonă doriți, apoi le prezintă cu poze, impresii și note de la vizitatori.

Booking.com [/item] [item icon="edit" title="Redactor articol, surse foto, video..."] Redactor articol: Erdo Ana-Maria, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor. Informațiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odată cu trecerea timpului. Copierea articolelor este permisă în proporție de 60% cu link dofollow către sursa oficială, având pretenția de a fi anunțați despre locul unde este adăugat conținutul. Surse foto: sunt menționate în subsolul imaginilor. Surse video: YouTube: Alex Avramescu. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!
[youtube src="LdyifvyxyP8"/ featured="1"]
[/item] [/accordion]

Tunelul Dragostei a apărut în anul 1978 când circulația trenurilor a fost închisă. Datorită faptului că acest teren nu a fost defrișat şi nici arat natura şi-a făcut de cap.

Păreri articol:
Locația obiectivului: Obreja, România

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!
Cele mai "tari" oferte de cazare la munte:Booking.com

[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/+Rom%C3%A2niaonlineTouristinformation}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget