Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Pescuit La Conac, o partidă excelentă

La pescuit in județul Giurgiu, comuna Putineiu.
Atunci când ai nevoie de o pauză de la agitația cotidiană, La Conac este locul perfect să-ți reîncarci bateriile și să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi.

Pescuit La Conac este o atracție turistică vastă și îmbucurătoare

Situat în comuna Putineiu, județul Giurgiu, drumul de la București până aici durează doar o oră. Partidele de pescuit și frumusețea peisajului sunt doar o parte din tot ceea ce înseamnă La Conac. O experiență vastă și îmbucurătoare pentru fiecare în parte.

Pescuit La Conac înseamna experiență vastă și îmbucurătoare pentru fiecare.
Sursă foto Pescuit La Conac. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Pescuit sportiv și recreativ

Bălțile sunt populate periodic cu pește astfel că partidele de pescuit aici îți vor aduce mereu satisfacție, indiferent dacă ești amator sau profesionist. Ai la dispoziție foișoare ce te vor ține la adăpost de soare și grătare pentru momentele in care vrei să îți prepari captura.

La pescuit în comuna Putineiu.
Sursă foto Pescuit La Conac. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Vei găsi în bălțile noastre specii variate de pești și astfel îți vei putea pune la încercare îndemânările de pescar: crap românesc, caras, salontă, somn, cteno și știucă.

Specii variate de pești crap românesc, caras, salontă, somn, cteno și știucă.
Specii variate de pești în bălțile de La Conac: -crap românesc, caras, salontă, somn, cteno și știucă.
Sursă foto Pescuit La Conac. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

La Conac înseamnă mult mai mult decât pescuit sportiv și recreativ. Este locul unde fiecare membru al familiei se poate relaxa și distra, unde fiecare dintre prietenii tăi găsește ceva pe plac sau colegii de serviciu se reunesc pentru activități de timp liber.

Cazare pe malul lacului La Conac

În caz că vei vrea să rămâi la noi peste noapte, ai la dispoziție 13 căbănuțe de două sau trei paturi și o cabană VIP cu pat matrimonial, toate fiind dispuse pe malul lacului și cuprinzând următoarele facilități:
  • Aer condiționat
  • Încălzire
  • Cabină de duș
  • Televizor
  • Cuptor cu microunde
  • Frigider
Cazare pe malul lacului La Conac.
Cabane pe malul lacului La Conac. Sursă foto Pescuit La Conac. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Cazare pe malul lacului La Conac.
Cazare pe malul lacului La Conac. Sursă foto Pescuit La Conac. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Consultă tarifele și regulamentul de pescuit pe website nostru: http://www.pescuitlaconac.ro/regulament/. Pentru disponibilitate și rezervări, contactează-ne la numărul 0769 955 294, număr valabil de Luni până Duminică, în intervalul 09:00 – 18:00. În afara acestui interval, te rugăm să trimiți un email la info@pescuitlaconac.ro.

 ➥ Alte atracții și obiective turistice în Giurgiu găsiți aici sau în articolul județul Giurgiu.

[ads-post]
Redactor articol: Pescuit La Conac, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor. Informațiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odată cu trecerea timpului. Copierea articolelor este permisă în proporție de 60% cu link dofollow către sursa oficială, având pretenția de a fi anunțați despre locul unde este adăugat conținutul. Surse foto: sunt menționate în subsolul imaginilor. Surse video: YouTube: Gheorghe Georgian. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!
[youtube src="KVAwMMesTg8"/ featured="1"]

Pescuit La Conac este o atracție turistică vastă și îmbucurătoare. Partidele de pescuit și frumusețea peisajului sunt doar o parte din tot ceea ce înseamnă La Conac.

Păreri articol:
Locația obiectivului: Putineiu, România

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!
[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget