Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Orașul Constanța -Turism în România

Orașul Constanța descriere și obiective turistice.
Orașul Constanța vedeta sezonului estival, este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Situat la Marea Neagră, acest minunat oraș a fost fondat de coloniști greci în anul 600 î.Hr. Denumit inițial Tomis, acesta a cunoscut schimbări semnificative începând odată cu cucerirea acestuia de românii sub conducerea lui Constantin cel Mare, cel care i-a şi schimbat numele în Constantiana.

Recunoscut ca unul dintre cele mai importante porturi, cel mai mare din România şi din Europa fiind al patrulea, a cunoscut o mare ascensiune în perioada regelui Carol I, care a reînviat orașul prin construirea de clădiri importante şi hoteluri devenind astfel un important port şi o minunată stațiune balneară cu deschidere la la Marea Neagră.

Old photos from the city of Constanta, at the sea Romania.
Poze vechi Constanța. Sursă foto historia.ro. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Constanța, astăzi este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante centre culturale şi economice ale județului cu același nume. Acesta merită vizitat în orice perioadă a anului, nu doar în perioada estivală, atunci când este luat cu asalt de turiștii români şi străini răpiți de culoarea albastră a mării şi de fierbințeala nisipului fin de pe plaja sa.

Ce putem vizita în orașul Constanța?

Delfinariul Constanța

Este unul dintre cele mai renumite atracţii turistice din acest oraș. Inaugurat în anul 1972, acesta este primul muzeu de gen din România unde spectacolul al delfinilor, pinguinilor şi leilor de mare, îi prezintă adevărați protagoniști ai mediului acvatic. Delfinariul face parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii alături de Planetariu Constanța şi Microrezervația Naturală Constanța.

Delfini si pinguini la Delfinariul Constanta.
Sursă foto Google Imagini. ©Toate drepturile sunt rezervate autorilor.

Acvariul Constanța

Acest spațiu este destinat unei expoziții aparte de floră şi faună acvatică. Este structurat în 3 secțiuni: Pești Exotici, Dulcicola şi Marina. Acest loc găzduiește peste 100 de specii de viețuitoare marine din diferite regiuni geografice. Pot fi admirate exemplare renumite pentru longevitatea lor, căluți de mare, pisici de mare, pești răpitori, renumiții Piranha cât şi peștele înger.

Acvariul Constanța, obiective și informații turistice Constanța.
Sursă foto Google Imagini. ©Toate drepturile sunt rezervate autorilor.

Portul Turistic Tomis

Este locul în care cei dornici de valurile mării pot face o scurtă plimbare. Turiștii sunt atrași de organizarea diferitelor evenimente de agrement nautic, mai ales în perioada estivală. Pe malul apei, numeroasele terase şi restaurante amenajate cu gust sunt adevăratul deliciul al preparatelor pescărești. De asemenea de aici pot fi admirate minunatele yachturi şi numeroase ambarcațiuni cu vele care prinse de port dau impresia de momentului de odihnă dinaintea unei noi călătorii.

Yachts and restaurants in Tomis Port Constanta modernized.
Iahturi și restaurante în Portul Tomis modernizat. Sursă foto andreibartesch.com. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Alte obiective și atracții turistice de mare interes în orașul Constanța și în apropiere găsiți în acest articol; Atracții și obiective turistice în județul Constanța ⇗.

Găsirea locului potrivit pentru servirea mesei, este una dintre cele mai ușoare misiuni, Constanța oferă o varietate de restaurante atât cu specific tradițional cât şi internațional. Pentru cei mai puțini prietenoși, existența fast-food-urilor nu este o problemă.

Cele mai bune oferte de cazare în orașul Constanța

Unitățile de cazare își deschid porțile pentru turiști printr-un număr mare de spații disponibile începând de la pensiuni, apartamente în regim de închiriere până la hoteluri luxoase şi rafinate. Distracția este la ea acasă, de la sesiuni de shopping, piese de teatru, plimbări în aer liber până la cluburi cu o viaţă de noapte foarte activă.

Booking.com
Redactor articol: Erdo Ana-Maria, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor. Informațiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odată cu trecerea timpului. Copierea articolelor este permisă doar în proporție de 60% cu link dofollow către sursa oficială, având pretenția de a fi anunțați despre locul unde este adăugat conținutul. Surse foto: sunt menționate în subsolul imaginilor. Surse video: YouTube - HeyRomania. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!
[youtube src="mcMUWR0Ashg"/ featured="1"] [right-post]

Orașul Constanța vedeta sezonului estival, este unul dintre cele mai vechi orașe din România. Turism in România. Obiective și informații turistice orașul Constanța!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!
[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget