Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Despre noi

Despre noi, cine suntem, şi ce facem.

Noi suntem călători, dar poate niște călători aparte, care au pornit acest proiect din dragoste de ţară şi de frumos.

Ce facem noi?

Povestim, şi pe deasupra încercăm să povestim cât mai frumos despre țara care ne-a fost lăsată moștenire. Încercăm să o promovăm, prin descrierea ei şi prin descoperirea locurilor care merită vizitate. A face turism, a te relaxa şi a rămâne cu amintiri frumoase nu este neapărat o acțiune care trebuie să ne îndemne să trecem granița. Strămoșii noștri şi natura au fost foarte darnici cu noi, ne-au lăsat o moștenire care cu greu poate fi scrisă în cuvinte şi care încă nu a fost exploatată la maxim.

Ce găsiți la noi?

Aici găsiți un ghid turistic online şi multe informații despre obiectivele şi atracțiile turistice din țara noastră cât şi cele mai avantajoase oferte de cazare, care încearcă să acopere toate gusturile şi toate bugetele. Suntem deschiși provocării de a ne cunoaște țara şi istoria, suntem deschiși de a pleca haihui pe meleagurile noastre încărcate de frumuseți şi liniște.

Și nu plecăm oricum, plecăm cu dorința de a vă spune şi vouă, în cazul în care doriți să ne urmați, pe unde am trecut şi pe unde urmează să trecem, să ne puteţi însoți de fiecare dată, când aveți ocazia, sau aveți dor de ducă.

[ads-post]

Povestim, şi pe deasupra încercăm să povestim cât mai frumos despre țara care ne-a fost lăsată moștenire.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!
[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget