Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

România

Romania, imagini, poze, zone turistice

România - țara noastră merită descoperită!

A fi turist în România este probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face în zilele noastre.

De ce aici?

România este o destinație perfectă atunci când dorim să ne plănuim un mic concediu de odihnă, de relaxare sau ne gândim la un weekend în care vrem să scăpăm de banalul cotidian cu care suntem obișnuiți. De ce să nu fim turiști în țara noastră şi să o recunoaștem cu mândrie, când alții străbat mii şi zeci de mii de kilometrii pentru a avea parte de momente unice de neuitat în țara lui Dracula, așa cum au denumit-o străinii, care ani de-a rândul ne-au trecut granița şi au rămas impresionați de frumoasa bogăție care ne înconjoară.

România este o ţară, care încă nu a fost exploatată la maxim din punct de vedere turistic, este o ţară care necesită descoperire, este o oază liniștită, cu obiective turistice atrăgătoare şi impresionante, o cultură aparte, cu multe tradiții şi obiceiuri, cu un patrimoniu natural şi arhitectural care efectiv te lasă fără suflare.

De ce experiențe ai putea avea parte vizitând România?

România este nu doar o ţară frumoasă care se poate mândri cu munți, mare şi deltă, este şi o ţară interesantă în care istoria este principalul martor al unei bune conviețuiri etnice, care în urma lor au lăsat ca moștenire un adevărat patrimoniu cultural şi arhitectural de mare valoare.

România luată la picior, descoperită şi vizitată, ne poate oferi pe lângă marile orașe frumoase şi bogate în obiective turistice, agitate şi într-o continuă mișcare o altă parte mai puțin cunoscută şi anume viaţa rurală plină de liniște, cu un trai modest, cu ciripitul păsărelelor la mic dejun, cu iarbă înrourată, grădini cu propriile recolte servite oaspeților care le trec pragul, plimbări cu bicicleta şi apariția în plină stradă a vechilor țărani cu carul tras de cai şi boi.

O plimbare în zona Transilvaniei, în vechile sate săsești ne putem delecta gusturile așa cum numai bunica mai știe să o facă, cu porții mari şi carne multă preparată oarecum perfect pentru a fi digerată cât mai rapid, acompaniate de tradițională țuică de prune. Nici Moldova şi Dobrogea nu se lasă mai prejos cu tradiționalele sarmale şi pește proaspăt.

Marea Neagră ne cheamă în fiecare an, pe plajele ei modeste cu stațiuni aglomerate pentru a prinde razele soarelui în primele clipe ale dimineții în adierea brizelor marine îmbrățișându-ne în atmosfera ei feerică şi albastră.

Nici munții pe care încă nu i-am escaladat în fiecare colțișor nu se lasă mai prejos. Indiferent de anotimp sunt o alegere excelentă pentru o nouă descoperire. Sălbăticia Dunării ne prezintă Delta şi locul unde într-adevărat munții se întâlnesc cu apele. Și oriunde am alege să mergem, în Maramureș, Moldova, Banat sau Transilvania, cetățile şi bisericile, muzeele și casele memoriale ne amintesc încă odată de bogăția strămoșilor noştri.

Romania tradițională, așa cum o cunoaștem numai noi locuitorii ei, este o ţară colorată şi interesantă din toate punctele de vedere turistice, gata oricând să satisfacă gusturile şi cerințele oricărui vizitator avid de cunoaștere, relaxare, mișcare şi cultură.

[ads-post]
[youtube src="7PzZAgeHq1Y"/ featured="1"]

Romania tradițională, așa cum o cunoaștem numai noi locuitorii ei, este o ţară colorată şi interesantă din toate punctele de vedere turistice.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!
[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget